KoDren

Switch to desktop

Izvucite dragocene kapi zdravlja iz voća i povrća

Lupo sokovnik

Izvucite dragocene kapi zdravlja iz voća i povrća uz pomoć Lupo Marshall Sokovnika. Moćan uređaj za pravljenje sokova, čak i od najtvrđeg sirovog voća i povrća. Ako ste ljubitelj domaćeg paradajz soka, ovaj sokovnik će Vam biti izuzetno koristan, jer je pogodan i za obradu paradajza.

Datum poslednje izmene sreda, 26 februar 2020 12:49

Pogodaka: 209

Opširnije...

Građani nedovoljno informisani o uravnoteženoj ishrani

zdrava ishrana

Panel diskusija povodom istraživanja znanja 1.500 potrošača Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica o uravnoteženoj ishrani u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Beogradu

Datum poslednje izmene utorak, 24 decembar 2019 23:45

Pogodaka: 340

Opširnije...

Želite da živite duže, jedite manje!

mala porcija

Ako je hrana naše gorivo da bismo dobro i kvalitetno funkcionisali svaki dan, kako bismo sve poslove obavljali što efikasnije, tako moramo paziti i kako se hranimo. Šta unosite u organizam i da li se hidrirate dovoljno? Sagledajte celokupno kako vaš dan izgleda iz ugla konzumacije hrane i unosa tečnosti.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 22 jul 2019 19:13

Pogodaka: 965

Opširnije...

Čaj od šipka neizostavan u zimskim mesecima

šipak

Šipak (šipurak), biljka koja je poznata po svojoj lekovitosti i primeni još od davnina. Od njega se prave marmalade, džemovi, sirupi soka, likeri, a veoma je poznat i čaj od šipka.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 16 decembar 2019 14:24

Pogodaka: 558

Opširnije...

Kako da prekinete lošu naviku u ishrani?

loša navika

Često ćemo sedeti u društvu gde ćemo čuti kako nam se sagovornik žali na to kako bi bilo dobro da se odrekne loših navika u svakodnevnici. Od toga da želi da se bavi više fizičkom aktivnošću, da prestane da puši, da pije manje kafa, pa sve do toga da se fokusira i uradi po zdravlje one najbitnije izmene ili dopune, a to je prvanstveno u ishrani. Dakle, kako da prekinete lošu naviku u ishrani je tema koja nam se često provlači kroz naše živote. Kako se fokusirati i istrajati u ovako važnim odlukama po zdravlje, od bitnog je značaja za sve nas.

Datum poslednje izmene četvrtak, 23 maj 2019 00:13

Pogodaka: 1053

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version