KoDren

Switch to desktop

Zova – dobrobiti i primena

Zova

Zovu smatraju je za jednu od najblagotvornijih biljki na svetu, koja svojom višenamenskom primenom može doneti velike dobrobiti po ljudski organizam. Ovo doba godine naročito je poznato po njoj. U maju mesecu njen cvet je pun polena i spreman za prvi lekovit proizvod koji možete napraviti kod kuće.

Datum poslednje izmene nedelja, 31 maj 2020 23:03

Pogodaka: 553

Opširnije...

Izvucite dragocene kapi zdravlja iz voća i povrća

Lupo sokovnik

Izvucite dragocene kapi zdravlja iz voća i povrća uz pomoć Lupo Marshall Sokovnika. Moćan uređaj za pravljenje sokova, čak i od najtvrđeg sirovog voća i povrća. Ako ste ljubitelj domaćeg paradajz soka, ovaj sokovnik će Vam biti izuzetno koristan, jer je pogodan i za obradu paradajza.

Datum poslednje izmene sreda, 26 februar 2020 12:49

Pogodaka: 541

Opširnije...

Čaj od šipka neizostavan u zimskim mesecima

šipak

Šipak (šipurak), biljka koja je poznata po svojoj lekovitosti i primeni još od davnina. Od njega se prave marmalade, džemovi, sirupi soka, likeri, a veoma je poznat i čaj od šipka.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 16 decembar 2019 14:24

Pogodaka: 717

Opširnije...

Građani nedovoljno informisani o uravnoteženoj ishrani

zdrava ishrana

Panel diskusija povodom istraživanja znanja 1.500 potrošača Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica o uravnoteženoj ishrani u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Beogradu

Datum poslednje izmene utorak, 24 decembar 2019 23:45

Pogodaka: 481

Opširnije...

Želite da živite duže, jedite manje!

mala porcija

Ako je hrana naše gorivo da bismo dobro i kvalitetno funkcionisali svaki dan, kako bismo sve poslove obavljali što efikasnije, tako moramo paziti i kako se hranimo. Šta unosite u organizam i da li se hidrirate dovoljno? Sagledajte celokupno kako vaš dan izgleda iz ugla konzumacije hrane i unosa tečnosti.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 22 jul 2019 19:13

Pogodaka: 1130

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version