KoDren

Switch to desktop

Koji su sve razlozi usporenog metabolizma?

usporen metabolizam

Od kako smo naučili da naše telo nije baš potpuno savršeno i mršavo, naučili smo da se moramo boriti protiv kalorija i svih viškova. Matematika bi trebalo da bude jasna, uzimanjem manje kalorija organizam će više trošiti iz zaliha i tako mršaviti.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 17 jul 2017 00:39

Pogodaka: 7535

Opširnije...

Smršajte uz pomoć akupresure

akupresura

Znali su Kinezi šta rade kada su postavili načela akunpunkture, beležeći tačke na telu kroz koje se može delovati na sve organe u organizmu i tako poboljšati zdravlje. Prilikom te metode tanka igla prolazi tačno kroz određenu tačku, stimulišući nerv koji je povezan sa određenim organom.

Datum poslednje izmene nedelja, 04 jun 2017 14:46

Pogodaka: 6259

Opširnije...

Izgubite kilograme šetnjom

šetnja

Navikli smo da nam se govori kako je za mršavljenje potrebno dobro se oznojiti, zadihati i bukvalno na znoj izbaciti sav višak koji imamo u organizmu. To često demotiviše ljude i oni odustaju od mršavljenja i pre nego što su započeli taj postupak, tvrdeći kako oni to ne mogu postići.

Datum poslednje izmene nedelja, 21 maj 2017 16:05

Pogodaka: 5633

Opširnije...

Najbolje voće za mršavljenje

voće za mršavljenje

Ostalo nam je manje od mesec dana do, najvećem broju ljudi, omiljenog godišnjeg doba. Mnogi su već počeli sa pripremama za plažu, ali ima i onih koji čekaju zadnji čas. Ukoliko ste i vi među njima, tu smo da vam pomognemo.

Datum poslednje izmene četvrtak, 25 maj 2017 10:48

Pogodaka: 5724

Opširnije...

Kako da smršate vežbajući sa ljubimcem

trčanje sa ljubimcima

Kada kažemo ljubimac, u ovom slučaju to, ipak, mogu biti samo pas ili eventualno mačka. Stoga, ukoliko ste hteli da stavite zlatnu ribicu u bazen, kako bi plivala sa vama, možda to i nije baš najbolja ideja i najidealnije rešenje.

Datum poslednje izmene utorak, 16 maj 2017 20:51

Pogodaka: 2673

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version