KoDren

Switch to desktop

Ulje četiri lopova

ulje četiri lopova

U današnje vreme, kada smo preplašeni pred virusima i raznim mogućim infekcijama i zarazama, dobro zvuči ideja da postoji magično ulje koje rešava sve probleme. Ne samo da to ulje mora imati dejstvo na mikroorganizme, već mora biti jednostavno spravljeno od poznatih sastojaka. Jasno je i da ne sme biti štetno po organizam. Sve ovo ima ulje neobičnog imena i još neobičnije istorije.

Datum poslednje izmene petak, 27 avgust 2021 08:39

Pogodaka: 1401

Opširnije...

Pranajama - tehnike disanja

vežbe disanja pranajama

Pranajama (Pranayama = prana (životna, vitalna energija) i yama (kontrola)) su određene tehnike koje stimulišu životnu energiju kako bi je povećali i doveli do kontrole kojoj teče prana u telu svakog od nas. Dakle, njen cilj je pored buđenja prane u telu da organizam održava zdravo tj. uravnoteženo zdravlje tela i uma, kako bismo postali što funkcionalniji i svestiniji svih nivoa našeg bića tj. našeg postojanja.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 15 jun 2020 21:13

Pogodaka: 1429

Opširnije...

Koji su to ayurvedski tretmani?

ayurveda tretmani

Ayurvedski praktičar ima širok spektar tretmana. Tretmani mogu biti rutinski ili sezonski.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 17 jul 2017 12:54

Pogodaka: 2857

Opširnije...

Eterično ulje limunove trave

eterično ulje limunove trave

Limunova trava raste u azijskim zemljama, dakle uspeva u tropskim i suptropskim područjima. Poznata je u primeni azijske kuhinje (pa tako jelo dobija citrusnu aromu jer se doda jelu u obliku mlevene citrusne trave ili u obliku limunovog lista), jer je veoma blagotvornog svojstva za naše zdravlje.

Datum poslednje izmene četvrtak, 23 maj 2019 00:08

Pogodaka: 1897

Opširnije...

Koncept ayurvede i prvi pregled kod ayurvedskog praktičara

ayurveda koncept

Prema ayurvedskoj teoriji sve u univerzumu je povezano bilo to živa ili neživa materija. Dobro zdravlje se postiže kada su um, telo i duh u ravnoteži i u harmoniji sa univerzumom. Poremećaj harmonije dovodi do bolesti fizičke i psihičke. Faktori koji utiču na poremećaj ravnoteže su: emocije, starenje, klimatske promene, povrede, genetski defekti itd.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 17 jul 2017 12:55

Pogodaka: 3270

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version