KoDren

Switch to desktop

Voda kao lek

voda kao lek

Da nam često dobrobiti po naš organizam mogu biti na dohvat ruke i tako jednostavni, dokazuju mnoga istraživanja kao i mnoge drevne metode. Tako nam pokazuju da je VODA i njen uticaj na naš organizam ogroman posmatrajući na primer samo na način ili ritam njene primene.

Datum poslednje izmene nedelja, 14 jun 2020 16:44

Pogodaka: 563

Opširnije...

Operacija krajnika, kada je neophodna i oporavak

operacija krajnika

Krajnici i operacija

Krajnici su limfni čvorovi, koji su u prvim redovima odbrana organizma od infekcija, protiv mikroorganizama i bakterija. Međutim, kada krajnici obole, potrebno ih je izvaditi, jer će u protivnom izazvati razne infekcije u organizmu tj.  mnoge druge zdravstvene probleme.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 09 mart 2020 12:08

Pogodaka: 729

Opširnije...

Kako da se rešite neprijatnog osećaja viška vode u organizmu, težine i otečenosti?

herba fast detox

Iznenada ste dobili nekoliko kilograma viška, osećate se tromo, naduto, otekli su vam zglobovi i prsti a niste povećali unos hrane i niste smanjili fizičku aktivnost?!... Neobjašnjivo brzo dobijanje na težini može biti rezultat zadržavanja tečnosti u organizmu. Zadržavanje tečnosti, poznato i kao edem, može uzrokovati da vam udovi, ruke, noge, lice ili stomak izgledaju natečeno. Žene koje imaju problem  zadržavanja vode imaju veću verovatnoću da budu gojazne.

Datum poslednje izmene četvrtak, 13 jun 2019 13:34

Pogodaka: 1710

Opširnije...

Da li je u redu da prepolovimo tabletu?

tablete i kapsule

Svako od nas je bar jednom u životu bio u situaciji da posustane od discipline kada je neka lekarska terapija u pitanju. Bilo da je slučaj u ritmu neke terapije, preskakanju iste ili u slučaju umanjena doze. Možda smo se i upitali zašto je neki lek u obliku capsule ili ćemu služi ona crtica utisnuta na tableti?
Ali da li smo zaista svesni koliko čin prelamanja tablete može da izazove višestruke probleme? Način uzimanja i pravilna primena lekova su podjednako važni koliko i sama terapija.

Datum poslednje izmene četvrtak, 09 januar 2020 10:35

Pogodaka: 709

Opširnije...

Prehrambeni aditivi koji uzrokuju nadimanje i gasove

aditivi

Pre fabričkre proizvodnje hrane i razvijanjem industrijske proizvoda, ljudi su se koristili prirodnim načinom produživanje roka trajanja hrane. Najčešće su se koristili raznim procedurama prirodne fermetacije, pa čak i danas se koristi neki od tehnika u pripremi hrane.

Datum poslednje izmene sreda, 15 maj 2019 21:20

Pogodaka: 1167

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version