KoDren

Switch to desktop

Kako prorodno očistiti organizam od teških metala

hlorofil

Za pravilno funkcionisanje jetre, kao veoma značajnom organu zbog svoje multifunkcionalnosti, potrebna nam je posebna briga. Pored njene funkcije za regulaciju masti, proteina, sećera, hormona, jetra je organ kao svojevrsno skladište za minerale, vitamine, glikogen, a zadužena je i za uklanjanje toksina iz krvi.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 23 novembar 2020 16:57

Pogodaka: 456

Opširnije...

Vrste magnezijuma i koji je najiskoristiviji magnezijum

vrste magnezijuma

Magnezijum je veoma važan za naš organizam i njegovo pravilno funkcionisanje. Najviše magnezijuma se nalazi u namirnicama kao što su zeleno lisnato povrće, avokado, banane, dinje, ali ima ga i u mahunarkama, ali i u orasima, semenkama. Zanimljivo je to i treba znati da ako namirnice sadrže dijetetsko vlakno, tada je najverovatnije da obezbeđuje i magnezijumom.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 12 oktobar 2020 14:15

Pogodaka: 894

Opširnije...

Voda kao lek

voda kao lek

Da nam često dobrobiti po naš organizam mogu biti na dohvat ruke i tako jednostavni, dokazuju mnoga istraživanja kao i mnoge drevne metode. Tako nam pokazuju da je VODA i njen uticaj na naš organizam ogroman posmatrajući na primer samo na način ili ritam njene primene.

Datum poslednje izmene nedelja, 14 jun 2020 16:44

Pogodaka: 1017

Opširnije...

Elektroliti – koliko su bitni za naš organizam?

elektroliti

Elektroliti su veoma važni za naš organizam, jer ga održavaju u balansu. Oni su soli koje se rastapanjem stvaraju u jone (i pozitivne i negativne). Dakle, veoma su značajni po naš organizam, stoga ih treba održavati i uneti u organizam ako dođe do disbalansa (gubitka).

Datum poslednje izmene ponedeljak, 20 jul 2020 22:40

Pogodaka: 989

Opširnije...

Operacija krajnika, kada je neophodna i oporavak

operacija krajnika

Krajnici i operacija

Krajnici su limfni čvorovi, koji su u prvim redovima odbrana organizma od infekcija, protiv mikroorganizama i bakterija. Međutim, kada krajnici obole, potrebno ih je izvaditi, jer će u protivnom izazvati razne infekcije u organizmu tj.  mnoge druge zdravstvene probleme.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 09 mart 2020 12:08

Pogodaka: 1048

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version