KoDren

Switch to desktop

#SVETLASTRANASUNCA UZ CAPITAL SOLEIL NOVITETE: Visoka SPF zaštita za svakodnevnu upotrebu koja neguje kožu i čuva planetu

Capital-Soleil-linija-za-zatitu-od-sunca

U susret sunčanim danima, brend Vichy lansirao je dva noviteta – Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid sa anti-age efektom koji istovremeno štiti kožu od sunca i prevremenog starenja i Capital Soleil Eko mleko za zaštitu od sunca  sa faktorom 50+ u ekološkom pakovanju sa 45 odsto manje plastike. Pored drugih, dobro poznatih, preparata iz Capital Soleil linije, ovo su ujedno i favoriti regionalno poznate voditeljke i muzičarke Ide Prester

Datum poslednje izmene petak, 25 jun 2021 12:24

Pogodaka: 725

Opširnije...

Kako pregledati mladeže?

pregled mladeža

Svake godine početkom proleća, otprilike kada se koža razgoliti i postane vidljiva, počnu i priče i saveti lekara o tome kako treba kožu redovno pregledati zbog mladeža i ostalih mogućih promena. Ta priča nije samo tek prazna priča, već veoma važna navika koju bi svi trebalo da usvojimo.

Datum poslednje izmene utorak, 18 april 2017 20:16

Pogodaka: 5793

Opširnije...

Vrste dermatitisa i kako da na prirodan način regulišete dermatitis

dermatitis

Uobičajeni znaci dermatitisa su pojačano crvenilo, toplota upaljene kože, otok, kao i svrab. Takođe, jedan od još manje estetskih simptoma jesu plikovi, gde njihovo pucanje može čak da prouzrokuje i krvarenje.

Datum poslednje izmene nedelja, 23 oktobar 2016 23:15

Pogodaka: 7888

Opširnije...

Da li kokosovo ulje može pomoći kod psorijaze?

kokosovo ulje

Poslednjih godina toliko se govori o kokosovom ulju da je postalo suvišno pitati leči li ono neku bolest ili poremećaj. Ipak, postoje stanja u kojima se kokosovo ulje pokazalo kao uspešno, ali ljudi i dalje nisu uveli u široku upotrebu, nepoverljivi prema nemedikamentnim rešenjima ili jednostavno jer nisu dovoljno upućeni u njegove koristi.

Datum poslednje izmene četvrtak, 06 april 2017 13:51

Pogodaka: 7240

Opširnije...

Ekcemi: uzročnici, simptomi i lečenje

ekcem

Ekcem je termin za grupu zdravstvenih stanja koji izazivaju da koža postane zapaljena ili iziritirana. Najčešći tip ekcema je poznat kao atopijski dermatitis, ili atopijski ekcem. „Atopijski“ se odnosi na grupu bolesti koje često mogu za sobom da povlače i druga alergijska stanja, kao što su astma i polenska groznica.

Datum poslednje izmene četvrtak, 11 avgust 2016 21:00

Pogodaka: 10585

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version