KoDren

Switch to desktop

Hitno raditi na empatiji kod dece

na kafi sa psihologom

Beograd, 1. jun 2023. – Nakon tragičnih događaja koji su zadesili Srbiju početkom maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i u okolini Mladenovca, neophodno je usmeriti se "na emocionalno opismenjavanje dece koje mora da krene prvo sa edukovanjem roditelja", zaključak je tribine „Na kafi sa psihologom“ koja je održana pred prepunom salom Dorćol Platza na temu „Srbija posle tragedija – da li imamo empatiju?“.

Datum poslednje izmene četvrtak, 01 jun 2023 13:01

Pogodaka: 205

Opširnije...

Dvostruki laureat - Priznanje za direktora farmaceutske kompanije AbelaPharm

Davor Korčok

Direktor farmaceutske kompanije AbelaPharm, Doc. dr sci. Davor J. Korčok, dobitnik je još jednog velikog priznanja. Nakon regionalne nagrade, Korčok je sada nagrađen nacionalnim priznanjem za najboljeg menadžera u oblasti farmacije. Ova druga nagrada jasno ukazuje na posvećen i predan rad koji generalni menadžer i njegov tim sprovode u oblasti farmacije.

Datum poslednje izmene petak, 12 maj 2023 20:23

Pogodaka: 235

Opširnije...

Evropski skup gastroenterologa u Beogradu

prof.-dr-Budnik-Tamara

Evropska Asocijacija za Gastroenterologiju, Endoskopiju i Nutriciju (EAGEN) predstavila je neke od najznačajnijih aktuelnih smernica i novih preporuka za terapiju najčešćih bolesti digestivnog trakta.

Datum poslednje izmene subota, 25 mart 2023 15:49

Pogodaka: 446

Opširnije...

Direktoru kompanije AbelaPharm dodeljeno priznanje Kapetan Miša Anastasijević

Davor Korčok

Kada izgovorimo ime Kapetan Miša Anastasijević, prva asocijacija nam je zgrada Rektorata Beogradskog univerziteta, koju je on poklonio Srbiji. Upravo u ovom velelepnom zdanju, održana je sada već tradicionalna svečanost i dodela priznanja koje se više od dve decenije dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama koje su doprinele afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva.

Datum poslednje izmene utorak, 04 april 2023 13:07

Pogodaka: 253

Opširnije...

Humanitarnom ski trkom NLB Komercijalne banke i A1 Srbija obezbeđena donacija za BELHospice

Pobednici humanitarne ski trke

Beograd, 7. mart 2023 – Prikupljeno je 13 hiljada evra na humanitarnoj ski trci, koju su NLB Komercijalna banka i A1 organizovali tokom Kopaonik biznis foruma. Ova sredstva biće preusmerena za podršku BELHospice, jedinoj organizaciji u Srbiji koja se bavi zbrinjavanjem i negom terminalno obolelih pacijenata, uključujući i decu.

Datum poslednje izmene sreda, 08 mart 2023 15:03

Pogodaka: 377

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version