KoDren.COM Budite zdravi ko dren!

Najnovije
A+ A A-

Kuhinje sveta – Hrana i ukusi koje ne treba propustiti!

Festival Kuhinje sveta

Festival Kuhinje sveta 16-17.novembar2019.godine, Dorzol Platz, Dobračina 59b od 10 do 20 sati

Na jesenjem festivalu „Kuhinje sveta„ koji se održava 16. i 17. novembra 2019. godine, na jednom mestu predstaviće se evropska, azijska i afrička kuhinja, na urbanom mestu za promocije i događaje Dorćol Placu.

Tema festivala prati koncept „Ready to eat“ i promoviše male proizvođače hrane, preduzetnike i poljoprivredna gazdinstva u Srbiji. Uz koncept „Spremno za jelo“ biće predstavljene kuhinje Vijetnama, Indonezije, Maroka, Tajlanda, Slovenije kao i kuhinja Srbije. Većina stranih kuhinja biće predstavljena preko ambasada ili predstaavnika firmi koje posluju u Srbiji. Oni će na festivalu prodavati gotove obroke.
Preduzetnici iz Srbije, izlagaće sireve, deliaktese od mesa, namaze, začine, džemove, napitke, opremu za spremanje i serviranje hrane.
Festival „Kuhinje sveta“ je prilika da mali proizvođači predstave svoje proizvode koji se odlikuju izuzetnim kavalitetom a koje ne možemo da nađemo u velikim trgovinskih lancima.
Ovo je prilika i za uspostavljanje novih kontakata sa vlasnicima restorana i vlasnicima prodavnica zdravih hrana i da na taj način naprave nove poslovne poduhvate.
Posetioci festivala biće u prilici da uživaju u magičnim zalogajima, medu sa neobičnim i raznovsrnim ukusima, fantastičnim namazima od maline, kupine, testenine napravljene po posebnoj recepturi, a iz kuće sira dolaze nam sirevi za svačiji ukus. Ljubitelji delikatesa od mesa uživaće u raznim vrstama mesnih prerađevina.
Poklonici zdravog života i hrane, pronaći će za sebe voćne rolnice, veganske obroke, čokolade, namaze, a na festivalu „Kuhinje sveta“ bićete u prilici da kupite i med u kombinaciji sa šipurkom za jačanje imuniteta. Na četvrtom festivalu „Kuhinje sveta“ posetioci će uživati u raznovrsnim jelima i ukusima.
Dođite na festival da osetite pravu čaroliju i bogatstvo domaće hrane, ali i hrane iz udaljenih
krajeva sveta!

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg