KoDren

Switch to desktop

Kako izabrati parfem za sebe

parfem

Izbor pravog parfema za sebe može biti izazov, jer postoji mnogo različitih mirisa i vrsta parfema na tržištu. Međutim, postoji nekoliko koraka koje možete da preduzmete kako biste pronašli parfem koji najbolje odgovara vašem stilu i ličnosti:

Datum poslednje izmene nedelja, 25 decembar 2022 15:33

Pogodaka: 806

Opširnije...

Šta je retinol i kako ga koristiti

retinol

Retinol je poslednjih godina postao pravi magični lek i preparat za kožu lica. Iako smo za njega čuli tek skoro, on nije tako skoro počeo da se upotrebljava. Šta više, izgleda da je bio poznat i više decenija, ali je za dermatologe i kozmetičare tek od skoro postao lek koji popravlja izgled kože. Pre nego što objasnimo kako i zašto, krenimo od njegovog dejstva na organizam.

Datum poslednje izmene sreda, 24 novembar 2021 17:56

Pogodaka: 1704

Opširnije...

CeraVe: Svetski dermakozmetički brend konačno dolazi u Srbiju!

CeraVe

Čuveni brend osnovan od strane dermatologa, čiji se proizvodi baziraju na ceramidima, naći će se od februara na policama odabranih apoteka.

Datum poslednje izmene petak, 12 februar 2021 00:46

Pogodaka: 981

Opširnije...

Planetarno popularan dermakozmetički brend CERAVE najzad je dostupan u apotekama kod nas!

CeraVe

Godinama unazad, CeraVe preparati za negu suve i osetljive kože su preporuka broj jedan uticajnih beauty magazina i influensera širom sveta, a od februara ove godine možete ih pronaći na policama ovlašćenih apoteka i u našoj zemlji. Iza ovog brenda stoje imena vodećih američkih stručnjaka u oblasti dermatologije, a ključni sastojak njihovih revolucionarnih proizvoda su ceramidi   – molekuli lipida koji se zahvaljujući inovativnoj MVE® tehnologiji sporo otpuštaju u površinskim slojevima kože, osnažujući tako njenu prirodnu barijeru i vraćajući joj vlažnosti i sjaj.

Datum poslednje izmene utorak, 23 februar 2021 23:31

Pogodaka: 1056

Opširnije...

Joga lica

joga lica

U poslednje vreme kao da sve više kod nas dobijaju na popularnosti vežbe (fejslifting za lice) koje su dobile popularan naziv joga lica.

Datum poslednje izmene petak, 26 jun 2020 23:27

Pogodaka: 1670

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version