KoDren

Switch to desktop

Kako izabrati parfem za sebe

parfem

Izbor pravog parfema za sebe može biti izazov, jer postoji mnogo različitih mirisa i vrsta parfema na tržištu. Međutim, postoji nekoliko koraka koje možete da preduzmete kako biste pronašli parfem koji najbolje odgovara vašem stilu i ličnosti:

Datum poslednje izmene nedelja, 25 decembar 2022 15:33

Pogodaka: 1187

Opširnije...

Šta je retinol i kako ga koristiti

retinol

Retinol je poslednjih godina postao pravi magični lek i preparat za kožu lica. Iako smo za njega čuli tek skoro, on nije tako skoro počeo da se upotrebljava. Šta više, izgleda da je bio poznat i više decenija, ali je za dermatologe i kozmetičare tek od skoro postao lek koji popravlja izgled kože. Pre nego što objasnimo kako i zašto, krenimo od njegovog dejstva na organizam.

Datum poslednje izmene sreda, 24 novembar 2021 17:56

Pogodaka: 1875

Opširnije...

Rešite se toksina masažom

masaža

Kod nas se masaže često smatraju luksuzom, bacanjem para i bespotrebnim užitkom, iako bi na njih trebalo gledati sasvim drugačije. Istina je da mnoge masaže za cilj imaju relaksaciju, to jest opuštanje, ali su njihove zdravstvene koristi mnogo veće. One se primenjuju kako bi se olakšao kako psihički, tako i fizički stres, ali i za opšte zdravlje i dobrobit.

Datum poslednje izmene četvrtak, 23 avgust 2018 00:22

Pogodaka: 3057

Opširnije...

Joga lica

joga lica

U poslednje vreme kao da sve više kod nas dobijaju na popularnosti vežbe (fejslifting za lice) koje su dobile popularan naziv joga lica.

Datum poslednje izmene petak, 26 jun 2020 23:27

Pogodaka: 1815

Opširnije...

Masaža i vežbe lica za smanjenje bora

masaža lica

Žene odvajkada pokušavaju da zadrže mladalački izgled što je duže moguće, naročito kada je u pitanju lice. Sa razvojem medicine, tehnologije i nauke, povećao se i broj metoda kojim je to do neke mere i moguće.

Datum poslednje izmene četvrtak, 18 januar 2018 00:32

Pogodaka: 3711

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version