KoDren

Switch to desktop

Kako sprečiti i lečiti glavobolje?

glavobolja

Mi ne znamo nijednu osobu koja makar jednom nije imala glavobolju, a vi? Procenjuje se da više od 90 odsto svetske populacije bar jednom u toku života ima glavobolju, a ona pogađa mlade i stare, zdrave i bolesne, žene i muškarce.

Datum poslednje izmene nedelja, 06 maj 2018 16:16

Pogodaka: 1936

Opširnije...

Uticaj stresa na gojaznost

gojaznost i stres

Već dugo postoje brojne tvrdnje da postoji veza između stresa i gojaznosti. Dok kratkoročni stres može dovesti do toga da osoba izgubi apetit, hronični stres može imati sasvim suprotan efekat.

Datum poslednje izmene ponedeljak, 12 februar 2018 13:26

Pogodaka: 2027

Opširnije...

Zanimljivosti o ljudskom mozgu

mozak

Polje istraživanja mozga je još u svom začetku i polako se razvija, čineći nekadašnje „činjenice“ o mozgu današnjim „mitovima“. Stručnjaci se slažu u jednom, trenutno mnogo više ne znamo, nego što znamo o mozgu. Stoga, predstavljamo vam neke od naijnteresantnijih činjenica o mozgu.

Datum poslednje izmene sreda, 05 april 2017 00:50

Pogodaka: 6375

Opširnije...

Ketoza kao pomoć kod raznih bolesti

benefiti ketoze

Jedna od retkih ishrana i dijeta koja uspešno postoji još od 1920. godine, što je neobično ako se uzme u obzir strogost i redukovanost u ishrani koju podrazumeva. Sa druge strane, ona podrazumeva i potpunu promenu načina razmišljanja i psihe, pa se oni koji je u potpunosti sprovedu do kraja i pridržavaju nje.

Datum poslednje izmene nedelja, 10 decembar 2017 22:07

Pogodaka: 3827

Opširnije...

Neuroplasticitet – kako da reprogramirate svoj mozak

neuroplasticitet

Neuroplasticitet je postala jedna od popularnijih reči u krugovima psihologa i naučnika u poslednje vreme, ali i van tih krugova. Postoji dosta konfliktnih i zavaravajućih informacija o ovom terminu i tome šta on tačno označava.

Datum poslednje izmene sreda, 01 mart 2017 09:14

Pogodaka: 8943

Opširnije...

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version