KoDren

Switch to desktop

Kućni test za kandidu

kućni test za kandidu

Kako da jednostavno, besplatno i pouzdano utvrdite da li imate povećan nivo kandide u organizmu, kako da prepoznate simptome i kako da se lečite.

KANDIDA SALIVA TEST

1. Pre nego što odete na spavanje, napunite čašu čistom vodom i ostavite je kraj kreveta.

2. Sledećeg jutra, odmah pošto se probudite, pljunite u vodu.

3. Ne pokušavajte da sakupite u ustima velike količine pljuvačke, samo pljunite ono malo što imate u ustima posle buđenja.

4. Ostavite čašu 15 minuta.

5. Nađite izvor svetlosti i pogledajte u čašu.

6. Ako je vaša pljuvačka ostala na površini čaše, ili se otopila, s vama je sve u redu. Normalno je ako su u vodi prisutni mehurići vazduha.

7. Ako je voda postala mutna ili se u vodi vide trake, koje se spuštaju prema dole, ili ako se pljuvačka sakupila dole, postoji velika mogućnost da imate previše kandide u organizmu.

8. U ovom slučaju predlažemo da se obratite za savet svom lekaru ili da pokušate da se rešiti kandide na prirodan način.

SIMPTOMI

Simptomi prekomernog rasta kandide u organizmu: hronične gljivične infekcije sa simptomima svraba, pečenja i pojačanog iscedka, probavni simptomi kao što su sindrom iritabilnog kolona, nadutost i gasovi, grčevi, dijareja, konstipacija i žgaravica, alergija, kijanje, začepljenje nosa, hronični iscedak iz nosne šupljine, čest kašalj, bol u grlu, prehlada, astma, alergija na hranu, hronični umor, simptomi nervnog sistema kao što su anksioznost, depresija, iritabilnost, slabo pamćenje i slaba koncentracija i problemi s menstrualnim ciklusom i kožni osipi.

Rastu Candide pogoduje: lečenje antibioticima, oslabljeni imunološki sistem, upotreba kontraceptiva ili hormonske terapije, prehrana bogata rafiniranim šećerom, trudnoća i dijabetes.

LEČENJE

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version