KoDren

Switch to desktop

Mešavina žute, crvene i crne peruanske make najbolja prirodna kombinacija

vrste make

Kroz istoriju dugu preko 4000 godina, narodi Anda negovali su 3 vrste Make. One se razlikuju po bojama: žuta, crvena i crna maka. Razlike po bojama su vrlo bitne jer svaka sa sobom nosi specifičnu koncentraciju čudesno blagotvornih alkaloida Makaena i Makaida.

Proizvodjači  danas,  peruansku maku zbog tržista i profita isporučuju posebno, žutu, crvenu i crnu maku. Kod berbe make u prirodi odnos  je 60% žute , 30% crvene  i 10 % crne make . Proizvodjači su shvatili da kod pojedinačnih vrsta make mogu da ostvare veći profit zato što  sve vrste maka imaju različitu cenu pa je tako žuta maka najeftinija dok je crna maka za više od 2 puta skuplja.

Nažalost, u Srbiju se u većini slučajeva uvozi  samo najjeftinija, žuta maka. Takva maka nema kompleksno i potpuno dejstvo kao što je prava prirodna maka to jest mešavina sve tri vrste make.

nova teglica makeIz Srca Prirode  su  odlučili da u njihovim  proizvodima imitiraju prirodu to jest pomešaju žutu, crvenu i crnu maku u prirodnom odnosu, 60% žuta, 30% crvena i 10% crna maka! Baš onako, kako se peruanska maka i nalazi u prirodi!

Zato su proizvodi brenda Srce prirode  mnogo delotvorniji. To najbolje potrvrđuju korisnici koji da su probali druge vrste peruanske make i osetili veliku razliku u dejstvu i  vratili se na proizvode iz Srca Prirode: Zlatnu maku

 

naruči

 

Karakteristike tri vrste peruanske make:

Žuta maka

Ima mnoga blagotvorna svojstva od kojih su najpoznatija: neguje endokrini sistem i optimalizuje rad svih žlezda, podiže energetski nivo i fizičku izdržljivost, povećava libido, seksualni potencijal i plodnost oba pola, pospešuje pravilan fizički i mentalni razvoj dece, podiže imunitet, reguliše metabolizam, podmlađuje kožu i kosu, pospešuje rad mozga i memorije, umanjuje stres!

Crvena maka

Crvena maka je pogodna i za muškarce kod uvećane prostate  i za žene za čitav njihov endogrini sistem. Kod žena pospešuje hormonalni balans, podiže nivo energije i vitalnosti. Vrlo efektno otklanja brojne posledice PMS-a, poboljšava kvalitet sna, utiče na regularnost ženskog ciklusa i dobro raspoloženje, podstiče libido i povoljno stanje za začeće ploda, reguliše rad štitne žlezde, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, minimalizuje posledice menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju. Vrlo bitno, stimuliše pravilnu sintezu kalcijuma, magnezijuma i gvožđa te uspeva da zaustavi osteoporozu, pa i da je izleči.

Muškarci bi trebalo da koriste crvenu maku u slučaju uvećanja prostate, jer dokazano pomaže kod ovog problema.

Crna Maka

Posebno je poznata po svom blagotvornom dejstvu na rad mozga: pospešuje memoriju, koncentraciju, efikasnost učenja i telesnu inteligenciju. Pored toga, najefikasniji je tip po pitanju podizanja nivoa snage i fizičke izdržljivosti, uvećanja potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Poboljšava kvalitet sna i efektno stabilizuje lučenje testosterona, TSH, hormona rasta i nivoa glukoze u krvi. Doprinosi osećaju zadovoljstva i smirenosti, a to postiže potpuno prirodnom regulacijom lučenja Serotonina, hormona sklada i sreće. Crni koren je omiljen u profesionalnom sportu,kao i među poznatim ličnostima širom sveta.Crnu Maku mogu koristiti muškarci i žene, posebno ako je akcenat na poboljšanju mentalne i fizičke sposobnosti ili plodnosti. Apsolutni je pobednik u koncentraciji Makaena, ubedljivo najskuplja sorta i najteža za uzgoj.

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version