KoDren.COM Budite zdravi ko dren!

Najnovije
A+ A A-

Dvostruki laureat - Priznanje za direktora farmaceutske kompanije AbelaPharm

Davor Korčok

Direktor farmaceutske kompanije AbelaPharm, Doc. dr sci. Davor J. Korčok, dobitnik je još jednog velikog priznanja. Nakon regionalne nagrade, Korčok je sada nagrađen nacionalnim priznanjem za najboljeg menadžera u oblasti farmacije. Ova druga nagrada jasno ukazuje na posvećen i predan rad koji generalni menadžer i njegov tim sprovode u oblasti farmacije.

 

“Svi znamo da je farmaceutski sektor veoma složen, i da je u njemu kontrola kvaliteta najstrožija i najvažnija. Kao generalni direktor, znam koliko je izazovno voditi kompaniju koja se bavi proizvodnjom lekova, dijetetskih suplemenata i drugih proizvoda koji su namenjeni zaštiti i poboljšanju zdravlja pacijenata. Od svog osnivanja pa do danas, kompanija AbelaPharm je posvećena poštovanju najviših standarda kvaliteta u svakoj fazi proizvodnog procesa, a priznanje Kapetan Miša Anastasijević je dokaz da smo na pravom putu i da naša posvećenost daje rezultate.

Kao generalni direktor imam privilegiju da rukovodim timom predanih stručnjaka koji su posvećeni razvoju, istraživanju i proizvodnji farmaceutskih proizvoda koji pomažu pacijentima širom sveta. Ovo priznanje je podstrek ne samo za mene lično, već i za ceo tim, da nastavimo da radimo naporno i da se trudimo da  pacijentima širom sveta učinimo dostupnim efikasne, bezbedne i kvalitetne farmaceutske proizvode.’’, izjavio je ovim povodom Doc. dr sci. Korčok.

Korčok koji se na čelu kompanije AbelaPharm nalazi više od 11 godina kaže da, od trenutka kada je proizveden prvi probiotski preparat Bulardi®, kompaniju prepoznaju po kvalitetnim i efikasnim probioticima koji čine značajan deo portfolija. Nedavno osnovani Probiotic Excellence center, koji se bavi istraživanjem probiotika i edukacijom stručne javnosti, samo je jedan od načina na koji kompanija AbelaPharm pruža podršku razvoju farmaceutske nauke i obrazovanja. Kompanija je takođe i naučno-nastavna baza za studente farmaceutskih i tehničkih fakulteta, što samo dodatno naglašava njen uticaj i značaj u sektoru farmacije.

Priznanje Kapetan Miša Anastasijević dodeljuje se pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Unije poslodavaca Srbije, u sklopu projekta “Put ka vrhu”, a prema rečima žirija ovogodišnji laureati ne samo da zaslužuju ovo vredno priznanje nego i doprinose njegovom ugledu.

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg