KoDren

Switch to desktop

Makamu - Super zlatna maka- Najbolji suplement za žene

makamu

Uzimanjem suplemenata tj dodataka ishrani je veoma dobar način da dodatno ishranite svoj organizam i date mu potrebne nutrijente.

Ali odabrati pravi suplement i kombinaciju koja vama treba je težak posao jer toliko toga ima na tržištu.
Zamislite preparat koji vas štiti od virusa i prehlada, jača imunitet, osećate se snažno i vitalno, koji povoljno deluje na vašu kosu, kožu i nokte, prosto blistate i osećate se super, svaki dan i u svakom dobu svog života, zamislite da sve što Vam je potrebno kao supplement unesete jednom kašćicom dnevno, a ne šakom raznih tableta.

 

Kako je nastao Makamu®?

Dugogodišnjim istraživanjem, izučavanjem i pružanjem najkvalitetnijih prirodnih suplemenata na tržištu Srbije, osluškujući godinama potrebe svojih ženskih kupaca svih životnih doba, iz Srca prirode došli su  do najbolje prirodne kombinacije da žena u bilo kom dobu bude zdrava, vitalna i lepa svaki dan!

MAKAMU® je zahvaljujući odličnoj sinergiji dve izuzetno lekovite biljke, idealan preparat za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Peruanska maka raste na 4,500 m nadmorske visine i ima u svom sastavu, preko 60 različitih fitonutrijenata.
Camu camu raste na nivou Amazona i takodje u svom sastavu ima preko 60 fitonutrijenata kojih nema u maki

Kombinacija ova dva preparata koji jedan drugog dopunjuju daje jače i šire dejstvo, tako da MAKAMU® sa svojim širokim spektrom lekovitih prirodnih supstanci, predstavlja savršeni dijetetski proizvod.

Poboljšava cirkulaciju, revitalizira, umanjuje depresiju i anksioznost, stimuliše rad moždnih ćelija, podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, reguliše hormonani sistem, povećava fizičku izdržljivost i snagu, daje energiju, podmladjuje ceo organizam.

Makamu je prirodni dijetetski suplement namenjen svim ženama, od 18 godina do duboke starosti. Zahvaljujući odličnoj sinergiji dve izuzetno lekovite biljke, u svetu označene kao superfoods,ovaj preparat svaka žena može bezbedno da koristi za očuvanje svoje vitalnosti i opšteg zdravlja.

 

Ovaj 100% čisti organski prah se sastoji iz:

  • Zlatne make - Lepidium Meyenii – 115 gr
  • Camu Camu – Myrciaria Dubii – 35 gr

 

Obe ove biljke sadrže preko 60 različitih fitonutrijenata, a samo poreklo Peruanske make jeste na 4,500 m nadmorske visine, dok se camu camu može naći na nivou Anazona. Kombinacija ova dva preparata koji jedan drugog dopunjuju i daju jače i šire dejstvo.

Makamu ima blagotvorno dejstvo na:

naručii makamu

 

 

 

 

 

PMS                                  

Menopauza

Neredovne i bolne menstruacije       

Seks

Akne

Kosa                                   

Osteoporoza

Nokti                                 

Vitalnost

Koža                                  

Podmladjivanje

Krvni sudovi                    

Migrene

Periferna cirkulacija      

Nervoza i depresija

Metabolizam                  

Energija

Imunitet                          

Raspoloženje

Prirodnim putem, a konzumacijom jedne kafene kašičice Makamu Praha dnevno, žene mogu ublažiti ili potpuno otkloniti stanja i simptome koji ih muče. Na ovaj preparat nema kontraindikacija.

Makamu – bitan deo svake ženske torbe!

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version