KoDren.COM Budite zdravi ko dren!

Najnovije
A+ A A-

MAKAMU: 100% prirodni suplement za savremenu zdravu ženu

makamu

MAKAMU- SUPER ZLATNA MAKA- PRVI PUT KOD NAS I U SVETU
100% prirodni suplement za savremenu zdravu ženu

Za unapređenje svog zdravlja, svi pomoć tražimo u prirodi. Čini se da postoji toliko preparata kojim savremena žena može da popravi svoj imunitet, lepotu, vitalnost, snagu i zdravlje, a kada krene u potragu za jednim od njih izaći će zbunjena i često nezadovoljna rezultatima.

Tim stručnjaka iz Srca prirode, u saradnji sa proizvodjačima iz Južne Amerike spojio je peruansku maku (Lepidium Meynii) sa camu camu (Myrciaria Dubii). Proizveden je novi, 100% prirodni suplement, MAKAMU, jedinstven kod nas i u svetu. Ovo je bio logičan korak u proizvodnji, obzirom na dugogodišnje, pažljivo, izučavanje tržišta i jasnom slikom šta modernoj ženi treba od prirode, kako bi očuvala zdravlje i dodatno poboljšala opšte stanje svog organizma.

Šta je Makamu?

Makamu je prirodni dijetetski suplement namenjen svim ženama, od 18 godina do duboke starosti. Zahvaljujući odličnoj sinergiji dve izuzetno lekovite biljke, u svetu označene kao superfoods,ovaj preparat svaka žena može bezbedno da koristi za očuvanje svoje vitalnosti i opšteg zdravlja. Ovaj 100% čisti organski prah se sastoji iz:

Zlatne make - Lepidium Meyenii – 115 gr
Camu Camu – Myrciaria Dubii – 35 gr

camu camu vrste make

Zlatna maka je biljka sa 4,500 nadmorske visine i pored 60 različitih fitonurienata sadrži specifične alkaloide, makaide i makaene, koji postoje samo u ovoj biljci. Postoje 3 vrste make koje na poljima Anda rastu u odnosu 60% žuta, 30% crvena i 10 % crna. Srce Prirode je brend koji je potpuno jednako pomešao sve tri vrste u Zlatnoj Maki u istom odnosu kao u prirodi i zato su deistvo i lekovitost jači i brži.
Camu Camu, raste na nivou Amazona i takodje poseduje 60 fitonutrijenata koji se razlikuju od make. Ova biljka ima 30 puta veću koncentraciju C vitamina od limuna kao i specificnu kombinaciju različitih fitonutrijenata i to je čini izuzetno lekovitom. Kombinacija ova dva preparata koji jedan drugog dopunjuju i svojom sinergijom, daju jače i šire dejstvo je idealan preparat za očuvanje zdravlja i mladosti svake žene.

Makamu ima blagotvorno dejstvo na:

PMS
Menopauza
Plodnost
Libido
Neredovne i bolne menstruacije
Seks
Akne
Kosa
Osteoporoza
Nokti
Vitalnost
Koža
Podmladjivanje
Krvni sudovi
Migrene
Periferna cirkulacija
Nervoza i depresija
Metabolizam
Energija
Imunitet
Raspoloženje


Prirodnim putem, a konzumacijom jedne kafene kašičice Makamu praha dnevno, žene mogu ublažiti ili potpuno otkloniti stanja i simptome koji ih muče. Ovaj preparat nema kontraindikacija. Zato se može koristiti neograničeno dugo. Najefikasnije delovanje ima korišćenje od 3 meseca u
kontinuitetu pa pauza od 7- 10 dana.

Kome je namenjen Makamu?

Makamu je namenjen ženama koje žive savremenim načinom života koji sa sobom nosi posledice po zdravlje kao što su: loša koncentracija, manjak energije, slab imunitet, brže starenje, poremećaj u funkcionisanju endokrinih organa, loša periferna cirkulacija, umor, usporeni metabolizam…

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg