KoDren

Switch to desktop

IMUna de Gato-Mačija kandža – za jak imunitet!

Una de Gato

Una de Gato (Uncaria tomentosa) je tropska, trnovita, drvenasta lijana (puzavica), koja raste i preko 30 metara visine. Njena postojbina je prašuma peruanske Amazonije. Ime je dobila po malim, oštrim trnovima, koji su malo povijeni unazad i liče na mačje kandže.

Ni nakon 30 godina intenzivnih istraživanja stručnjaci još ne mogu tačno da dešifruju zadivljujuću recepturu i izdvoje sve dragocene fito-hemijske supstance koje ulaze u sastav ove biljke, delujući u savršenoj, prirodnoj sinergiji.

Za sada, studije su nedvosmisleno pokazale da njeni sastojci imaju snažne protivupalne, antivirusne, antibakterijske, antikacerogene, antimutagene, antioxidantne i imunostimulativne efekte na ljudski organizam. Posebno fascinira njeno dejstvo na dramatično povećanje imunoloških aktivnosti i odbrambenih moći organizma. Eksperimentalno je dokazano da glikozidi iz njenog sastava sprečavaju razmnožavanje nekoliko tipova poznatih virusa,  inhibiraju upalne procese i blagotvorno deluju na artritis, reumatizam i bolesti digestivnog trakta. Najintrigantnija je, svakako, eksperimentalno potvrđena sposobnost ove biljke da zaustavi rast i širenje nekih vrsta tumora, pomogne obnavljanju ćelija DNK i ne dozvoli njihovu dalju mutaciju.

Ovako dobri klinički rezultati proučavanja Une de Gato bude nadu u konačnu pobedu čoveka nad nekim danas neizlečivim bolestima, te ne čudi da ju je Svetska zdravstvena organizacija proglasila za najlekovitiju biljku, otkrivenu u poslednjih 300 godina i s pravom je nazvala “biljkom XXI veka.”

IMUna de GatoKako to radi  IMUna de gato?

Ovih 67 jedinstvenih sastojaka: (alkaloidi, glukozidi, sponini, tanini, bioflavonoidi, polisaharidi...) koji se nalaze u IMUni de Gato deliju tako što čuvaju ćelije od oštećenja, mutacije i iniciraju proces fagocitoze. Eksperimentalno je dokazano da se zbog toga povećava broj t-linfocita za vise od 50% i na taj način se podiže imunitet. Detaljnije pročitajte na www.srceprirode.com

Na kliničkim studijama u Italiji, potvrđeno je antimutageno dejstvo mačije kandže. U urinu pušača, javlja se veliki broj mutagenih ćelija. Nakon 15 dana upotrebe une de gato, mutagene ćelije potpuno nestaju. To su samo neki primeri kako je ova biljka izuzetan antimutagen i čuva naš organizam od oštećenja. Zato je IMUna de Gato jedan od najjačih antiage preparata. Više o istraživanjima možete pogledati na www.pubmed.com.
O gipu, virusnim i bakteriskim infekcijama i IMUni de Gato,čitajte u sledećem nastavku.

Pakovanje: 60 kapsula
narudžbenica

SADA VRHUNSKI KVALITET PO JOŠ BOLJOJ CENI!

Cena: 1.620,00 RSD plus ptt

Sada: 1.080,00 rsd plus ptt


Za kupljena dva i više komada dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Doziranje: Za povećanje imuniteta i u prevenciji preporučena doza je 1 kapsula 180 mg. extract-a dnevno, nakon jela uz dosta tečnosti. Terapijska doza može biti i veća. Konsultovati lekara za povećanje doze.


Upozorenje:
Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda. Ne uzimati 10 dana pre i posle hirurških intervencija, transplatacija, kod autoimunih bolesti. Posto se radi o ozbiljnom preparatu koji je u nekim zemljama Evrope lek i izdaje se na recept o kontainikacijama procitajte detaljnije na http://www.srceprirode.rs/kontraindikacije.html


Za sve dodatne informacije i savete možete nas kontaktirati putem:

E- maila:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona: +381 (0)11 311 3202

Naš tim koji sačinjavaju stručnjaci iz različitih oblasti medicine i homeopatije će Vam dati najbolji odgovor i savet. Vaše Srce prirode

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version