KoDren

Switch to desktop

C2 Camu Camu - biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti!

Camu Camu

Camu Camu (Myrciaria dubia) je mala, žbunasta biljka koja raste samo u odredjenim delovima sveta, uglavnom na močvarnom tlu u amazonskim prašumama Perua i Brazila.

C2 Camu Camu sadrži najveću količinu C vitamina na planeti. Sadrži 30-60 puta više vitamina C od pomorandže i limuna kao i mnogo više od acerole koja je u svetu poznata kao vodeća biljka sa velikom količinom vitamina C. Prirodni C vitamin iz C2Camu Camu ima najjače dejstvo na proizvodnju kolagena zbog čega se vaša koža podmladjuje.

Šef USD of Agriculture dr James Duke je medju stotinama biljaka izdvojio C2Camu Camu kao broj 1. po delotvornosti za sledeća stanja:

Grip i prehlade

Depresija

Imunitet

Hepatitis

Artritis

Plodnost

Arteroskleroza

Antiage

Migrena

Astma

Glaukom

Paradontopatija

Katarakta

Gingivitis

 

razlika u količini C vitamina

VOĆE

Askorbinska kiselina
(Mg/ 100 g Pulpe)

ANANAS 20
MARAKUJA 22
JAGODE 42
LIMUN 44
ACEROLA 1300
CAMU - CAMU 2780

C2 Camu Camu je voće, koje pored toga što sadrži naveću količinu prirodnog C vitamina, sadrži u svom sastavu i druge specifične fitonutrijente od kojih su najznačajniji: C VITAMIN, Beta- karoten, Rutin, Bioflavonoidi, Antocijanidi, Vitamine B1 B2 B3, Gvoždje, Fosfor, Kalijum, ESENCIJALNE AMINOKISELINE.

Vekovna tradicija korišćenja ovog, čudesnog voća, kao i kliničke studije koje se rade po svetu, pokazuju neverovatnu sposobnost ove biljke da utiče na kompletno funkcionisanje ljudskog organizma.

bočica Camu-CamuZahvaljujući svom sastavu, C2 Camu Camu ima niz sjajnih dejstava kao što su: antidepresivno, antiiflmatorno, antioxidantno, antimutageno, protektivno i antiage. Zahvaljujući jakom terapeutskom dejstvu na ljudski organizam C2 Camu Camu se nalazi na samom vrhu antioxidanata koji predstavljaju najzdravija i najefikasnija preventivna jedinjenja.

C2 Camu Camu se vekovima koristi kao lek, a danas je svrstan u “Superhranu”, zbog svojih lekovitih nutritivnih sastojaka i dejstva na organizam. “
Svojim jedinstvenim i vrlo specifičnim sastavom spada u najlekovitije voće na svetu jer mu je koncentracija C vitamina, beta karotena i ostalih nutrijenata dala moć da u ljudskom telu održava visok nivo imuniteta što za rezultat ima odloženo starenje, kako telesno, tako i mentalno.

C2 Camu Camu ima mnogo jače antioxidantno, antiupalno i antidepresivno dejstvo u poredjenju sa istom količinom sintetičkog C vitamina. Takav efekat je zbog prisustva još nekih nepoznatih fito-supstanci koje deluju kao kompleks zajedno sa prirodnim C vitaminom.

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE:  2 do 4 kapsule dnevno

SADA VRHUNSKI KVALITET PO JOŠ BOLJOJ CENI!

Cena: 1.620,00 RSD plus ptt

Sada: 1.080,00 rsd plus ptt

narudžbenica
Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version