KoDren

Switch to desktop

Isceljujuća moć osećanja

U svojoj knjizi Isceljujuća moć osećanja autor Marjan Tošić, diplomirani psiholog i psihološki savetnik sa bogatim internacionalnim iskustvom, se prevashodno bavi emocionalnim metodom u psihološkoj pomoći (psihoterapiji, savetovanju i koučingu), ukazujući na put kojim se od emocija, koje se pojavljuju u psihoterapeutskom razgovoru, može doći do njihovog izvora, tj. do onih scena iz života usled kojih su ta osećanja nastala.

Ova knjiga nas uči da ne postoje instant rešenja naših problema, da je za to potreno vreme i posvećenost, jer ideja celokupnog emocionalnog metoda nije ’lečenje rečima’, nego pronalaženje puta do najvećih dubina duše, kako bi se ona oslobodila bola koji nosi. Isceljujuća moć osećanja je priručnik koji svakome od nas može da pomogne da rešimo ili predupredimo mnoge krizne situacije koje život pred nas postavlja.

O AUTORU

Marjan Tošic je dipl. psiholog i psihološki savetnik sa nacionalnim i evropskim sertifikatom. Obrazovao se u Srbiji i Engleskoj. Ima 20 godina radnog iskustva u zdravstvu, socijalnoj zaštiti i privatnoj kliničkoj praksi. U Londonu je završio edukaciju iz psihološkog savetovanja pri Centralnoj školi za savetovanje i terapiju. Na četvrtoj je godini edukacije iz geštalt terapije. Krajem 2007. godine proveo je mesec dana na usavršavanju u Primalnom Centru Artura Džanova u Los Anđelesu. Autor je dve knjige iz oblasti savetovanja i psihoterapije. Radi u Beogradu u Savetovalištu za brak i porodicu i kao konsultant u privatnim savetovalištima. Jedan je od osnivača Udruženja psiholoških savetnika Srbije (sada Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije). Dve godine je bio predsednik, a od 2009. je na funkciji potpredsednika ovog Udruženja.

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version