KoDren

Switch to desktop

Ramslin biljne kapi sremuša - 200ml

Ramslin 200ml

RAMSLIN - Biljne kapi sremuš su potpuno prirodan proizvod nastao ekstrakcijom aktivnih komponenti iz svežih listova sremuša (divljeg belog luka).

RAMSLIN biljne kapi sremuša pomažu kod:

visokog krvnog pritiska, povećanog holesterola i triglicerida, doprinose očuvanju kardiovaskularnog sistema i korisne su za opšte zdravstveno stanje organizma.

Bočica od 200 ml. je dovoljna za 2 meseca redovnog korišćenja, 3 x dnevno po 20 kapi rastvoreno u čaši mlake vode.

Kliknite ovde da naručite odmah po ceni od 3.000 din + ptt

narzudžbenica

 
SREMUŠ (crembuš, divlji beli luk, medveđi luk, allium ursinum) od davnina je poznat kao biljka izuzetne lekovitosti i širokog spektra delovanja na ljudski organizam. Za terapeutsko dejstvo sremuša u najvećoj meri zaslužan je alin, koji se pod dejstvom kiseonika transformiše u alicin, izuzetno jaku antimikrobnu supstancu čiji je efekat dvadeset puta jači od prirodnog belog luka. Najveća koncentracija aktivnih supstanci - alina, izoalina, vitamina C, karotena i mineralnih soli, nalazi se u mladim listovima sremuša, pa je najbolje listove sremuša konzumirati u svežem stanju jer se njihovim sušenjem gube lekovita svojstva.

Iako se smatra da je sremuš najdelotvorniji u proleće kada je idelan za čišćenje krvi i sistema za varenje od toksina koji su se tokom zime nataložili u organizmu, preporučljivo je da se, zarad opšteg zdravlja organizma, koristi tokom cele godine.

Obzirom da se svež sremuš može naći u prirodi svega tridesetak dana u godini i da ubran svakoga sata gubi po 2% svojih lekovitih svojstava, "Manufaktura Ljubisavljević” je omogućila da se kroz „RAMSLIN BILJNE KAPI“ lekovita svojstva sremuša mogu koristiti tokom cele godine. Naime, tek ubrani listovi sremuša adekvatno se tretiraju prema jedinstvenoj recepturi za pripremu biljnih kapi.

 

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version