KoDren

Switch to desktop

Terapija muzikom

terapija muzikom

Znate i sami kako vam je nekada, kada vam se čini da ništa ne može pomoći, dovoljno samo da se udobno smestite u fotelju i pustite omiljenu muziku? Izgleda da u tome nema samo ljubavi prema popularnim pesmama, već je muzika i pomoć i lek.

Datum poslednje izmene subota, 18 mart 2017 16:14

Pogodaka: 978

Eterična ulja u lečenju raka

eterična ulja

Nećemo slagati a ni preterati ako kažemo da je rak postao najopasnija bolest i svakako najveći strah današnjice. Ljudi su postali opsednuti prevencijom, lečenjem i metodama ublažavanja posledica, da je postalo teško razdvojiti šta je tradicionalna medicina a šta alternativne metode.

Datum poslednje izmene nedelja, 05 mart 2017 12:10

Pogodaka: 1795

Zeolit – magični kamen koji se kuva

zeolit

Poslednjih godina sve se glasnije čuje da smo puni štetnih materija i toksina, a da i naša deca i pre nego što se rode u svojoj krvi imaju preko 200 različitih toksina koji sasvim sigurno i postepeno truju organizam.

Datum poslednje izmene petak, 27 januar 2017 20:42

Pogodaka: 12821

Mućkanje ulja u ustima – metoda stara vekovima

mučkanje ulja

Jeste li nekada razmišljali kako su stari narodi, koji su živeli pre mnogo stotina godina, prali zube? Ako mislite da ih nisu prali uopšte, grešite. Ne samo da su prali zube, nego su imali veoma dobru tehniku za to. Ta tehnika, koliko god nama danas delovala čudno i neuobičajeno, ne samo da je čuvala zdravlje usta i zuba, već  je utvrđeno da je spašavala i mnoge druge organe preko pljuvačnih žlezda u ustima. No, krenimo redom.

Datum poslednje izmene utorak, 07 februar 2017 13:05

Pogodaka: 7353

Čičkovo ulje – primena i dobrobiti

čičkovo ulje

O raznovrsnosti i koristi korišćenja čička se retko govori, ali njegova primena je zaista široka i posebno učestala u azijskim zemljama.

Datum poslednje izmene sreda, 18 januar 2017 08:46

Pogodaka: 2273

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version