KoDren

Switch to desktop

Lekovitost nevena

nevenova mast

Neven u narodu nazivaju još i žutelj, žutirod, ognjac, zimorod, ognjanac, bilek, itd.

Datum poslednje izmene nedelja, 23 april 2017 21:52

Pogodaka: 1069

Dokazane prednosti zelenog čaja

zeleni čaj

Istorija zelenog čaja seže do osmog veka, kada je otkriven metod isparavanja lišća kako bi se sprečila njihova oksidacija. U 12. veku je otkriven novi metod pečenja lišća. Oba ova procesa se koriste i dan-danas, a popularnost i koristi zelenog čaja su sve poznatije i sve se više cene.

Datum poslednje izmene nedelja, 09 april 2017 15:58

Pogodaka: 1562

Eterična ulja u lečenju raka

eterična ulja

Nećemo slagati a ni preterati ako kažemo da je rak postao najopasnija bolest i svakako najveći strah današnjice. Ljudi su postali opsednuti prevencijom, lečenjem i metodama ublažavanja posledica, da je postalo teško razdvojiti šta je tradicionalna medicina a šta alternativne metode.

Datum poslednje izmene nedelja, 05 mart 2017 12:10

Pogodaka: 1948

Terapija muzikom

terapija muzikom

Znate i sami kako vam je nekada, kada vam se čini da ništa ne može pomoći, dovoljno samo da se udobno smestite u fotelju i pustite omiljenu muziku? Izgleda da u tome nema samo ljubavi prema popularnim pesmama, već je muzika i pomoć i lek.

Datum poslednje izmene subota, 18 mart 2017 16:14

Pogodaka: 1101

Mućkanje ulja u ustima – metoda stara vekovima

mučkanje ulja

Jeste li nekada razmišljali kako su stari narodi, koji su živeli pre mnogo stotina godina, prali zube? Ako mislite da ih nisu prali uopšte, grešite. Ne samo da su prali zube, nego su imali veoma dobru tehniku za to. Ta tehnika, koliko god nama danas delovala čudno i neuobičajeno, ne samo da je čuvala zdravlje usta i zuba, već  je utvrđeno da je spašavala i mnoge druge organe preko pljuvačnih žlezda u ustima. No, krenimo redom.

Datum poslednje izmene utorak, 07 februar 2017 13:05

Pogodaka: 7616

Portal kodren.com © sva prava zadržana Izrada sajta|amwmg

Top Desktop version